Magnolia

Lidingö Sprängteknik har utfört markarbeten på Lidingö. Kund är Magnolia som uppförde 13 bostadsrätter om 42-136 kvadratmeter. Fastigheten som bildar bostadsrättsföreningen Grevilli, är belägen längs Kyrkvägen med närhet till Lidingö centrum, småbåtshamn, skolor och restauranger.

Magnolia Bostad bildades 2009 med visionen att skapa moderna hem och bostadsmiljöer genom smarta funktioner och tilltalande arkitektur. Bolaget utvecklar nya boenden, såväl hyresrätter som bostadsrätter och hotell, i attraktiva lägen främst i Sveriges storstadsområden och regionstäder.

Kund
Magnolia
Plats
Lidingö
Tid
10 veckor


Markarbetena påbörjades under kalla januari och därför var framsidan tvunget att täckas av värmetält för att hålla tjälen i marken borta.
Full fart på läggning av marksten och murar i tältet. Utomhustemperatur -16 grader men 6 grader inne i värmetältet. Vi lägger Benders Marksten Rustik i entrén.


Uteplatsen av sten färdiglagd samt alla altaner. Gräsmattejord utlagd på baksidan och förberedelser inför utläggning av rullgräs. Ytan jämnas till med markvibrator för bästa plana resultat.
Stenläggning av terasser. Här syns Slät Platta Benders Fasade.
Utläggning av rullgräs från GräsCenter AB.
Allt gräs ligger på plats. Gångarna är grusade och trappstegen från Benders som heter blocksten granit är nu färdiglagda.


Murarna är klara och Nätstaketet är uppsatt. Vi har använt oss av Benders mur MEGAWALL av färg grafit.
Alla buskar och träd är planterade.
Tomtarbetet är avslutat.

FlerProjekt

Kungliga Tekniska Högskolan

Föregående Projekt

Kungliga Tekniska Högskolan

Nästa Projekt